تکنسین آزمایشگاه، نمونه خون را از ورید بازویی شما میگیرد. برای این منظور باندی به نام گارو را روی بازوی شما میبندد و پس از پیدا کردن رگ، با سرنگ خونگیری را انجام میدهد.
یک روش طبیعی پایین اوردن قند خون استفاده از بامیه است. بامیه دارای اثری موثر در کاهش قند خون است.
فیبر : محصولات گندم کامل، نخود، عدس، توت، گلابی، و کلم بروکلی
همچنین بخوانید: کم کاری تیروئید: علائم، درمان قطعی، گیاهی و طب سنتی، رژیم غذایی کم کاری تیروئید
نمونه هایی از غذاهایی که در هر دسته کربوهیدرات مناسب هستند عبارتند از:
خون، گلوکز را به تمام قسمتهای بدن برای تأمین انرژی منتقل میکند.
سیر یکی از ترکیبات محبوب در داروهای سنتی دیابت و دیگر بیماریها به شمار میرود. ترکیبات سیر میتواند از طریق بهبود حساسیت و ترشح انسولین، باعث کاهش قند خون شود. بر اساس مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۳، ۶۰ فرد مبتلا به دیابت نوع دوم و چاقی که متفورمین را به تنهایی یا همراه با سیر دو بار در روز و پس از غذا به مدت ۱۲ هفته مصرف کردند، مورد بررسی قرار گرفتند.
به طور کلی، هدف شما باید این باشد که یک تا دو ساعت پس از صرف غذا یا میان وعده، سطح قند خون زیر ۱۸۰ میلی گرم در دسی لیتر باشد.
قند خون افراد دیابتی در سن ۴۰ سالگی بیشتر از ۱۲۶ میلی گرم بر دسی لیتر
قصد داریم در این مقاله به محدوده قند خون نرمال و راهکارهای پیشنهادی برای رسیدن به آن و همچنین میزان قند خون نرمال در افراد مختلف بپردازیم و جدولهای مربوط به قند خون طبیعی در افراد دیابتی و بزرگسال را در سنین مختلف شرح دهیم.
با عوارض مصرف قرص هیرویت و راه های پیشگیری از آن آشنا شوید
افرادی که از متفورمین و سیر استفاده میکردند، کاهش قند خون بیشتری را در وضعیت ناشتا و بعد از غذا نشان دادند. شما میتوانید سیر را به صورت خام بخورید، آن را به سالاد اضافه کنید یا از آن در غذاهای پخته شده مصرف کنید.
من مرز دیابت و پیش دیابتم ، قبلا هم راهنمایی ام کرده اید....با ورزش و رژیم قندم رو در محدوده نرمال افراد سالم نگه داشتم.....سوالی که برام پیش اومده اینه که قند خون بعد از دو ساعت از خوردن غذا رژیم غذایی برای بیماری قند خون به مرور باید کم بشه؟ یعنی اگه سه ساعت بعد از غذا خوردن قند رو بگیریم باید کمتر از قند دو ساعته مون باشه.
زمانی که فردی به دیابت مبتلا میشود، چه بدنش قادر نباشد میزان کافی انسولین ترشح کند چه انسولین به درستی استفاده نشود، گلوکز در خون تجمع پیدا میکند. میزان بالای گلوکز خون علائم زیادی از جمله خستگی و مشکلات قلبی را به وجود میآورد.